• page_banner

Xiangtan Indoor Stadium Lighting Renovation Project

Nylig bestod Hunan Xiangtan Indoor Stadium-renoveringsprosjekt vellykket aksept og ble offisielt tatt i bruk, noe som ble anerkjent og bekreftet av kundene. UNIKE tilbyr en komplett intelligent belysningsløsning for Xiangtan Indoor Stadium, og alle lysindikatorer oppfyller akseptasjonskriteriene, og presenterer et ideelt lysmiljø som er sunt, behagelig, intelligent og nøyaktig.

news2 pic1

Xiangtan innendørs stadion

prosjekt oversikt

Xiangtan Indoor Stadium er lokalisert i Xiangtan County. Det er et landemerke arkitektonisk landskap i Xiangtan County. Det dekker et område på 19.607 kvadratmeter, med et bygningsareal på 12.320 kvadratmeter. Det indre feltet er 48 meter langt og 32 meter bredt. Det er totalt 2021 auditorier. Prosjektstedet er tilgjengelig. For basketball, volleyball, badminton og andre sportskonkurranser og trening er det den multifunksjonelle gymsalen med de største spesifikasjonene og det mest komplette utstyret i Xiangtan County. Det gir det beste sportsstedet for fylket å organisere ulike arrangementer og aktiviteter.

news2 pic2

Xiangtan innendørs stadion

For å forbedre stadionets belysningssystem, møte den økende etterspørselen etter konkurransedyktige forestillinger og treningstjenester, og gi full rolle for sin rolle som en viktig sportsplattform på fylkesnivå, lanserte Xiangtan Indoor Stadium kraftig et lysoppgraderingsprosjekt. Med mange års profesjonell akkumulering og teknisk nedbør vant UNIKE budet og fullførte lyssettingen av Xiangtan Indoor Stadium, og ga det profesjonelle og intelligente belysningssystemløsninger.

UNIKE Profesjonell belysningsløsning

Før renoveringen brukte Xiangtan Indoor Stadium tradisjonelle metallhalogenlamper og ordnet lysene på en stjerneklar måte. Lampene hadde lav lyseffektivitet, utilstrekkelig belysning, mørk og ujevn belysning på lokalet, alvorlig gjenskinn og stroboskopisk, noe som lett skadet menneskers øyehelse. Samtidig er kontrollmetoden enkel og bruker mye energi, som ikke oppfyller de nasjonale kravene til energibesparelse, miljøvern og utslippsreduksjon. Kunden ba om å forbedre belysningskvaliteten på stadion, samtidig som man tok hensyn til målene om å spare energi og driftskostnader, og å oppnå intelligent belysning i henhold til stadionens behov.

news2 pic3

Xiangtan innendørs stadion

I denne renoveringen velger kunden 48 sett med UNIKE 300W stadionlys og 20 sett med 120W stadionlys. De er ordnet på begge sider av stadionet ved hjelp av hestebelysningsmetoden, og er utstyrt med intelligente dimmesystemer og kontrollpaneler, som kan bytte nød- og underholdning med en nøkkel. , Amatørkonkurranser, profesjonelle konkurranser og andre belysningsmoduser for å dekke applikasjonsbehovene i forskjellige scenarier, enkelt realisere intelligent styring og kontroll, og gi arenaene smarte, energibesparende, økologiske og miljøvennlige grønne bygningsegenskaper.

Etter at renoveringen er fullført viser tredjepartsbyrået som er bestilt av eieren at den gjennomsnittlige belysningsstyrken på lokalet når 1006Lx, og ensartetheten til lysstyrken når U1 = 0,6, U2 = 0,78. Lysdesignet til hele lokalet oppfyller kravene til bransjestandarden for profesjonell konkurranse (Ⅲ). UNIKEs belysningsarmaturer av høy kvalitet og presis belysningsdesign gjør stadionbelysningen lysere og mer komfortabel, og løser effektivt problemene med stroboskopisk, blending og ujevn belysning, og skaper et mer høykvalitets ideelt lysmiljø og gir den ultimate sunne visuelle gleden til idrettsutøvere .

news2 pic4

UNIKE har alltid fulgt løftet om produktkvalitet og innovasjon og empowerment, og har vært dypt involvert innen sportsbelysning. Det har gitt presise belysningsløsninger for mange stadioner og profesjonelle arrangementer, og demonstrerer fullt ut UNIKEs sterke tekniske styrke og merkevarepåvirkning. I fremtiden vil UNIKE opprettholde sin opprinnelige ambisjon, fortsette å temperere sin egen innovative kjerne, delta i byggingen av mer stadionbelysning med høykvalitetsprodukter og profesjonelle løsninger, og bruke belysning av høy kvalitet for å lette lidenskapen til sportsbegivenheter, og streber etter å bli det ledende merkevaren for sportsbelysning.


Innleggstid: Apr-21-2021